YAMAHA NIKEN RESERVES ONLINE

YAMAHA NIKEN RESERVES ONLINE

YAMAHA confirma els preus i la disponibilitat de la NIKEN, i ja dona l’opció de fer la comanda.
La NIKEN estarà disponible exclusivament mitjançant un sistema de reserva online que estarà actiu a partir del dimecres 16 de maig a les 19:00 hores. Els clients que vulguin realitzar una comanda d’aquesta nova Yamaha Leaning Multi-*Wheel hauran d’entrar en https://niken.yamaha-motor.eu i registrar les seves dades personals.

En el termini de 3 dies laborables, YAMAHA notificarà a tots els sol·licitants si se’ls assigna una unitat, i si el registre s’accepta rebràs els detalls del concessionari proveïdor, així com informació sobre els següents passos per a la compra i lliurament de la teva nova NIKEN.

Yamaha NIKEN: puja’t a la revolució

yamaha-niken-trafach-9

La Yamaha NIKEN, amb dues rodes davanteres que produeixen una experiència inigualable en prendre les corbes, és la primera motocicleta de producció multi-roda. Dissenyada per descobrir noves possibilitats als motoristes revolucionaris que busquen una experiència completament nova, la NIKEN és un dels conceptes més radicals que s’han vist al món del motociclisme, i representa l’inici d’una nova era en el control de la màquina.

Rendiment de moto esportiva amb una confiança de pas per corba única
Amb el model NIKEN, Yamaha obre la possibilitat d’una nova era al món del motociclisme, una revolució en la conducció, amb una sensació única que porta el motociclisme esportiu a una nova dimensió.

Imagina la possibilitat d’obrir-te pas en carreteres serpenteantes amb una confiança inigualable…, una nova sensació comparable a la de descendir en pista amb esquís. Aquest revolucionari concepte de motocicleta ofereix unes sensacions de maneig sense igual. I, malgrat ser diferent d’una motocicleta, les característiques de conducció de la NIKEN transmeten una tranquil·litzadora familiaritat als motoristes.

yamaha-niken-trafach-7

L’avançada tecnologia, exclusiva de Yamaha, utilitzada en el disseny de tren davanter de doble roda ofereix uns alts nivells de tracció i un comportament excitant en les corbes, proporcionant al pilot de la NIKEN la capacitat de rodar per carreteres reviradas amb una confiança inigualable. I dues rodes davanteres significa que hi ha dos pneumàtics i dos conjunts de frens davanters, la qual cosa garanteix uns nivells de tracció i frenat incomparables en carretera.

Equipada amb tecnologia Leaning Multi-*Wheel avançada que permet un pronunciat angle d’inclinació de fins a 45 graus, i amb un disseny de carrosseria radical que accentua el seu estil únic i modern, la NIKEN és un tipus completament nou de motocicleta que ofereix sensacions úniques de confiança, frenat i agarri al tren davanter.

Propulsada per un motor tricilíndrico crossplane de 847 cc de contundent parell allotjat en un sofisticat bastidor híbrid, i equipada amb sofisticades tecnologies de control electrònic que milloren el control general, la Yamaha NIKEN té una aparença, unes qualitats de conducció i un comportament totalment diferents als de qualsevol altra motocicleta.

Prepara’t per al canvi. Puja’t a la revolució.

Preu de la YAMAHA NIKEN

El preu de la NIKEN varia segons el país i a Espanya serà de 16.349€ Posa’t en contacte amb el teu responsable de premsa local per obtenir informació més específica.

NIKEN: la tecnologia que s’oculta darrere de la revolució

 

 • Concepte totalment nou en la indústria motociclística
 • Capacitat exclusiva d’inclinació en corbes
 • Sensació d’agarri amb el tren davanter, confiança en el frenat
 • Disseny radical
 • Tecnologia Leaning Multi-*Wheel avançada
 • Angle de gran inclinació, d’un màxim de 45 graus
 • Adreça Ackerman amb sistema de doble forqueta davantera invertida
 • Bastidor híbrid d’acer i alumini amb basculant d’alumini fos
 • Repartiment de pesos 50:50 davant/darrere amb el conductor assegut
 • Motor DOHC CP3 tricilíndrico de 847 cc i refrigeració líquida
 • Configuració especial de la injecció de combustible i cigonyal optimitzat
 • Fars LED frontal i posterior
 • Retrovisores derivats de la YZF-R1 amb intermitents LED integrats
 • Doble roda davantera de 15 polzades amb un ample de via de 410 mm, roda posterior de 17 polzades
 • YCC-T
 • D-MODE, amb 3 maneres de marxa del motor
 • Control de creuer per sobre de 50 km/h
 • Sistema de control de tracció amb 2 maneres i manera desactivada
 • Embragatge assistit antirrebote (A&S) para major estabilitat en reduir marxes
 • Sistema de canvi assistit Quick Shift per a un canvi més suau en pujar de marxa
 • Panell d’instruments compacte amb pantalla LCD
 • Dipòsit d’alumini de 18 litres
 • Suspensió posterior completament ajustable
 • Doble disc de fre davanter de 265.6 mm i disc posterior de 298 mm
 • Pren de 12 V CC para accessoris

 

Accessoris originals YAMAHA NIKEN

Yamaha ha desenvolupat una gamma d’accessoris originals d’alta qualitat dissenyats específicament per als motociclistes que volen adaptar la nova NIKEN a la seva mesura. Amb el seu contundent parell motor, el seu inigualable habilitat per prendre les corbes i les seves sofisticades tecnologies de control electrònic, la NIKEN està preparada per oferir una emocionant experiència de conducció, i la gamma d’accessoris esportius de Yamaha et permet crear una màquina única que s’adapti al teu estil de vida.

La gamma d’accessoris està en constant evolució, i actualment inclou de tot, des d’un sistema Akrapovič i un seient esportiu fins a un protector del radiador, protectors per a les mans, tensors de cadena de titani i molt més.

Disponibilitat i color

Els clients que realitzin la seva reserva online en https://niken.yama-motor.eu a partir del 16 de maig poden esperar el lliurament del seu NIKEN al seu concessionari proveïdor de Yamaha a partir de setembre de 2018. Yamaha confirmarà les dates de lliurament definitives a tots els clients al llarg de l’estiu de 2018 i, per descomptat, els mantindrà puntualment informats sobre les dates de lliurament definitives.

La NIKEN estarà disponible opcionalment en color Grafit (DNMG).

NIKEN Demo Tour
Alguns afortunats clients podran experimentar l’experiència de conducció única de la NIKEN i la seva inigualable habilitat per prendre les corbes assistint al NIKEN Demo Tour. De juny a octubre de 2018, Yamaha recorrerà Europa amb una flota de YAMAHA NIKEN visitant punts d’interès per a afeccionats a les motos, per mostrar-los la revolució.

Consulta el lloc web de Yamaha per obtenir més informació sobre els llocs i les dates.

Tags:
,