Scooters 125 yamaha

GAMMA YAMAHA SCOOTERS 125

Gamma SCOOTERS YAMAHA 125!

Mou-te per la ciutat de forma més fàcil, barata i divertida.
Els models SCOOTER YAMAHA 125 Urban Mobility estan dissenyats per moure’s per la ciutat amb major facilitat, diversió i de forma més econòmica. Des de la innovadora motocicleta de 3 rodes YAMAHA TRICITY 125 fins a l’esportiva NMAX 125, passant per la Xenter 125 amb rodes altes i la compacta D’elight, Yamaha dóna a tothom l’oportunitat d’experimentar la vida urbana des d’un punt de vista nou i més agradable. En 2019, els models Xenter 125 i NMAX estarán disponibles en nous colors.

Crea la col·lecció de motos dels teus somnis amb la App MyGarage

Amb més d’1 milió de descàrregues, l’aplicació MyGarage és la millor manera perquè els clients creuen la col·lecció de scooters 125 Urban Mobility Yamaha dels seus somnis. I és totalment gratis! En descarregar l’aplicació gratuïta, qualsevol pot començar a crear la seva pròpia Yamaha personalitzada.

MyGarage permet als clients personalitzar els seus scooters amb una àmplia gamma d’Accessoris Originals i veure’ls online des de qualsevol angle. Una vegada creat el SCOOTER 125 ideal, es pot guardar i compartir amb els amics. Quan es prengui la decisió final sobre les especificacions adequades, ens el podeu enviar a TRAFACH YAMAHA per fer-ho realitat.

 

Colors dels scooters 125 Urban Mobility de 2019:

Xenter 125:
– Hunter Green (nuevo)
– Competition White
– Silky Grey

NMAX 125:
– Matt Grey (nuevo)
– Milky White (nuevo)
– Viper Blue

D’elight 125:
– Velvet Green
– Milky White
– Power Black

Tricity 125:
– Matt Grey
– Milky White
– Cyber Blue

Tags:
,