Nos instal·lacions YAMAHA a Girona

Noves instal·lacions YAMAHA a Girona

El passat mes d’abril, varem inaugurar les noves instal·lacions YAMAHA a Girona. Unes noves instal·lacions totalment renovades i adaptades als nous requeriments de pla d’imatge i de marca. YAMAHA vol oferir noves experiències al seus clients, i un primer pas, ha estat actualitzar tota la seva imatge corporativa.

Des de Motos Trafach, seguim apostant per la marca Japonesa dins de la província de Girona, i per aquesta raó, hem adaptat totes les nostres instal·lacions, (vendes, taller i recanvis) a les noves necessitats de la marca.

inuguració-trafach-yamaha-1

Amb aquesta aposta clara per la marca i oferint les noves instal.lacions YAMAHA a Girona, Motos Trafach, seguirà fent la venda directa als nostres clients a la ciutat de Girona, a on els clients podran gaudir d’una experiència total amb la marca, oferint esdeveniments de la marca o locals, unitats de proves, unitats de lloguer, venda de motocicletes i escúter, poden contractar assegurances i finançament, venda recanvi i accessoris, i reparació i/o manteniment de les mateixes.

El mateix dia varem fer també la presentació de les noves unitats YAMAHA MT 07 2018 i la TRACER 900 2018 i TRACER 900 GT, uns models que seguiran essent líders de vendes dins del seu sector.

Us  deixem amb algunes fotografies de l’esdeveniment.

Tags: