NOVA YAMAHA TRACER 900 GT

Nova YAMAHA TRACER 900 GT!

 

Aquest any ha arribat a les nostres botigues, un model que millora encara més la nostra oferta de models YAMAHA, una versió nova de la YAMAHA TRACER 900…

La YAMAHA TRACER 900, una autèntica supervendes, ha experimentat una remodelació completa, amb nous carenats refinats i una millor ergonomia, que la converteixen en una Sport Tourer encara més atractiva i capaç .

Ara hem creat una versió premium d’aquesta motocicleta versàtil que s’ha dissenyat per a usuaris que busquen unes altes prestacions de sèrie. Equipada amb maletes rígides, suspensió completament ajustable i punys calefactables, la YAMAHA TRACER 900GT està llesta per portar-te a qualsevol lloc.

El seu excel·lent rendiment inclou instruments en panell TFT en color desenvolupats a partir de la nostra moto molt deportiva YZF-R1. Per pujar de marxa sense embragatge, la GT ve equipada amb un cambo ràpid. I el seu control de creuer afegeix diversió al recorregut

Sense dubte, una versió a tenir molt en compte, per a tots els que vulguin fer rutes amb moto habitualment, amb la màxima comoditat i fiabilitat.

Més informació del model aquí

 

Tags:
,