Yamaha MT 2019

NOUS COLORS YAMAHA MT 2019

Nous colors YAMAHA MT 2019!

Arriben nous colors per a la familia YAMAHA MT, colors més atrevits i moderns per a qui busqui més deportivitat amb la seva MT.

Fa solament 5 anys que Yamaha va donar a conèixer al món del motociclisme l’original i innovadora sèrie MT-09. Amb el seu motor crossplane d’alt parell motor, xassís naked i àgil maneig, aquesta moto va introduir el mercat europeu en el costat fosc de Japó: una nova i atrevida filosofía de disseny inspirada al món custom i underground de Japó.

Aquest innovador segment Hyper Naked va resultar ser un èxit instantani per als pilots que buscaven descobrir l’essència i la diversió fonamental associades amb les dues rodes. Amb un enfocament clar en el parell lineal, la gran agilitat i l’elevada relació peso/potència, les motocicletes Hyper Naked de YAMAHA han inundat els carrers d’Europa amb una imatge, una energia i una actitud noves.

Yamaha MT 2019

Yamaha MT 2019

Des de l’arribada de la primera MT-09, la gamma Hyper Naked ha crescut ràpidament fins a incloure un total de set models, des del vaixell almirall MT-10 SP fins al MT-125; i cadascun d’ells ha demostrat ser un èxit excepcional en la seva pròpia categoria. En tan sol 5 anys, les vendes de la MT a Europa han superat les 175 000 unitats, la qual cosa fa que sigui la gamma més reeixida i popular de motocicletes Yamaha, amb la MT-09 i la MT-7  contínuament entre els models més venuts en les seves respectives llistes de vendes.

Nova opció de color  “ICE FLUOR” per les YAMAHA MT 2019

YAMAHA va revolucionar totalment l’aspecte de l’escena Hyper Naked amb la introducció dels innovadors colors Night Fluo. Atrevit i original, aquest esquema d’enèrgics colors va reforçar el caràcter dinàmic de la gamma MT i va complementar a la perfecció la personalitat intrèpida i extrovertida de molts dels pilots Hyper Naked.

Per al 2019, YAMAHA porta la imatge agressiva i urbana de la MT al següent nivell amb una evolució del concepte Fluo. El nou color MT 2019 es el  “ICE FLUOR”, ple de força i determinació, no solament ressalta el caràcter assertiu de les motos HyperNaked de YAMAHA, sinó que també crea un aspecte recognoscible a l’instant que intensifica el fort caràcter familiar entre els propietaris de les MT. La nova opció de color Hissi Fluo és exclusiva de la gamma MT  2019 de YAMAHA: es tracta d’un nou i modern color de carrosseria grisa gelat en contrast amb les rodes en vermell fluorescent i motor, bastidor, forquetes i far en negre, amb els logotips del diapasó en el dipòsit o els conductes d’aire.

La nova opció de color “ICE FLUOR” s’oferirà en tots els models MT Hyper Naked (excepte les versions SP que compten amb colors exclusius) i les opcions Yamaha Blue i Tech Black continuaran estant disponibles.

 

 

Tags:
,